Tulenkantajanaiset on aktiivinen perusjärjestö. Osallistumme erilaisiin poliittisiin tapahtumiin ja järjestämme itse niitä. Tältä sivulta löydät uusimmat tapahtumamme ja toimintamme.

Uusim­mat

Tapahtumat

Lisää tapahtumia näet Tapahtumat-sivulta.

2024

Hel­mi­kuu

07.02.2024   |   Turku

Hel­mi­kuun Ta­lous­klu­bi

Talousklubimme jatkuvat! Helmikuun klubilla vieraanamme Emma Lamberg. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan, minkälaisia vaihtoehtoja on tarjolla nykyiseen kurjistavaan talouspolitiikkaan.

Lue lisää

2023

Jou­lu­kuu

19.12.2023   |   Turku

Tulk­ku­jen Ta­lous­klu­bil­la Jus­si Sa­ra­mo

Tule kanssamme keskustelemaan talouspolitiikasta! Mukana keskusteluissa Jussi Saramo.

Lue lisää

11.12.2023   |   Turku

Tulk­ku­jen Il­mas­toklu­bi start­taa 11.12. klo 18

Mai Kivelä on vieraanamme Ilmastoklubillamme Panimoravintola Koulun yläkerrassa maanantaina 11.12. klo 18.

Lue lisää

Huh­ti­kuu

10.04.2023   |   Turku

Uusien il­ta!

V*tuttaako vaalitulos sinua kuin pientä eläintä? Kaipaatko elämääsi lisää vasemmistolaista politiikkaa? Kelpaisiko samanhenkisten ihmisten seura ja ruohonjuuritason aktivismi? Lämpimästi tervetuloa mukaan Turun Vasemmiston puolueosasto Tulenkantajanaisten Uusien iltaan 10.4. klo 18 Panimoravintola Kouluun!

Lue lisää

Maa­lis­kuu

18.03.2023   |   Turku

Lu­ku­tai­to – kan­sa­lai­sen tär­kein tai­to!

Lukutaito - kansalaisen tärkein taito! -keskustelutilaisuudessa käsitellään luku- ja kirjoitustaitoa sivistyksen ja taiteen, osallisuuden ja demokratian näkökulmista.

Lue lisää

Hel­mi­kuu

11.02.2023   |   Turku

Eriar­vois­tu­va kou­lu

Eriarvoistuva koulu. Miten puuttua oppimiserojen kasvuun? Keskustelua Suomen koulutuspolitiikan suunnasta! Mukana keskustelemassa opetusministeri Li Andersson, luokanopettaja ja eduskuntavaaliehdokas Mervi Uusitalo-Heikkinen ja kasvatustieteen professori (koulutuspolitiikka) Piia Seppänen, Turun Yliopisto.

Lue lisää

2022

Syys­kuu

25.09.2022   |   Turku

Tul­kut Va­sem­mis­ton syys­ko­kouk­ses­sa

Tulenkantajanaiset Turun Vasemmistoliiton syyskokouksessa 25.9.2022. Saimme kaikki ehdokkaamme läpi! Varapuheenjohtajana jatkaa Mervi Uusitalo-Heikkinen ja kunnallistoimikuntaan valittiin Katja Niemi, Milla Ryytty sekä Marianne Uusaho.

Lue lisää

01.09.2022   |   Turku

Graf­fi­ti­työ­pa­ja

Graffitien pitkä historia juontaa juurensa vuosikymmenten taakse Ameriikan mantereelle. Sittemmin ne ovat valloittaneet maailman ja saaneet uusia, osin poliittisiakin sävyjä ja muotoja. Turun taidekontit ovat kaikille kaupunkilaisille tarkoitettuja vapaasti käytettäviä pintoja katutaiteen tekemiseen. Tulenkantajanaiset kokoontuu yhteisten tilojen, kaupunkitaiteen ja pintojen haltuunoton äärelle.

Lue lisää

Tou­ko­kuu

27.05.2022   |   Turku

Ke­vät­ta­paa­mi­nen

Tulkkujen kevättapaaminen, erityisesti uusille jäsenillemme suunnattu illanvietto kauniina loppukevään iltana Mervin kauniissa puutarhassa.

Lue lisää