Tulk­ku­jen Il­mas­toklu­bi start­taa 11.12. klo 18

Mai Ki­ve­lä on vie­raa­nam­me Il­mas­toklu­bil­lam­me Pa­ni­mo­ra­vin­to­la Kou­lun ylä­ker­ras­sa maa­nan­tai­na 11.12. klo 18.

Keväällä keräsimme Uusien illassa tietoja, minkälaista toimintaa jäsenistömme haluaa. Ilmastoteema oli yksi toivotuimpien toimintojen joukossa, ja nyt siitä on tulossa totta! Aloitamme tapahtumalla, johon on tulossa kansanedustaja Mai Kivelä puimaan kanssamme ilmastopolitiikkaa. Lämpimästi tervetuloa paikalle, mitään ennakko-osaamista ei edellytetä eikä tarvita, kiinnostus ilmastoasioita kohtaan riittää. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.Muut tapahtumat

2023

Jou­lu­kuu

19.12.2023   |   Turku

Tulk­ku­jen Ta­lous­klu­bil­la Jus­si Sa­ra­mo

Tule kanssamme keskustelemaan talouspolitiikasta! Mukana keskusteluissa Jussi Saramo.

Lue lisää

Huh­ti­kuu

10.04.2023   |   Turku

Uusien il­ta!

V*tuttaako vaalitulos sinua kuin pientä eläintä? Kaipaatko elämääsi lisää vasemmistolaista politiikkaa? Kelpaisiko samanhenkisten ihmisten seura ja ruohonjuuritason aktivismi? Lämpimästi tervetuloa mukaan Turun Vasemmiston puolueosasto Tulenkantajanaisten Uusien iltaan 10.4. klo 18 Panimoravintola Kouluun!

Lue lisää

Maa­lis­kuu

18.03.2023   |   Turku

Lu­ku­tai­to – kan­sa­lai­sen tär­kein tai­to!

Lukutaito - kansalaisen tärkein taito! -keskustelutilaisuudessa käsitellään luku- ja kirjoitustaitoa sivistyksen ja taiteen, osallisuuden ja demokratian näkökulmista.

Lue lisää

Hel­mi­kuu

11.02.2023   |   Turku

Eriar­vois­tu­va kou­lu

Eriarvoistuva koulu. Miten puuttua oppimiserojen kasvuun? Keskustelua Suomen koulutuspolitiikan suunnasta! Mukana keskustelemassa opetusministeri Li Andersson, luokanopettaja ja eduskuntavaaliehdokas Mervi Uusitalo-Heikkinen ja kasvatustieteen professori (koulutuspolitiikka) Piia Seppänen, Turun Yliopisto.

Lue lisää

2022

Syys­kuu

25.09.2022   |   Turku

Tul­kut Va­sem­mis­ton syys­ko­kouk­ses­sa

Tulenkantajanaiset Turun Vasemmistoliiton syyskokouksessa 25.9.2022. Saimme kaikki ehdokkaamme läpi! Varapuheenjohtajana jatkaa Mervi Uusitalo-Heikkinen ja kunnallistoimikuntaan valittiin Katja Niemi, Milla Ryytty sekä Marianne Uusaho.

Lue lisää

01.09.2022   |   Turku

Graf­fi­ti­työ­pa­ja

Graffitien pitkä historia juontaa juurensa vuosikymmenten taakse Ameriikan mantereelle. Sittemmin ne ovat valloittaneet maailman ja saaneet uusia, osin poliittisiakin sävyjä ja muotoja. Turun taidekontit ovat kaikille kaupunkilaisille tarkoitettuja vapaasti käytettäviä pintoja katutaiteen tekemiseen. Tulenkantajanaiset kokoontuu yhteisten tilojen, kaupunkitaiteen ja pintojen haltuunoton äärelle.

Lue lisää

Tou­ko­kuu

27.05.2022   |   Turku

Ke­vät­ta­paa­mi­nen

Tulkkujen kevättapaaminen, erityisesti uusille jäsenillemme suunnattu illanvietto kauniina loppukevään iltana Mervin kauniissa puutarhassa.

Lue lisää