Uusien il­ta!

V*tut­taa­ko vaa­li­tu­los si­nua kuin pien­tä eläin­tä? Kai­paat­ko elä­mää­si li­sää va­sem­mis­to­lais­ta po­li­tiik­kaa? Kel­pai­si­ko sa­man­hen­kis­ten ih­mis­ten seu­ra ja ruo­hon­juu­ri­ta­son ak­ti­vis­mi? Läm­pi­mäs­ti ter­ve­tu­loa mu­kaan Tu­run Va­sem­mis­ton puo­lueo­sas­to Tu­len­kan­ta­ja­nais­ten Uusien il­taan 10.4. klo 18 Pa­ni­mo­ra­vin­to­la Kou­luun!
Tulenkantajanaisiin ovat tervetulleita kaikki taustasta riippumatta. Olet erittäin tervetullut tutustumaan meihin myös ilman Vasemmistoliiton jäsenyyttä!
Illan aikana kerromme Tulenkantajanaisten ja Vasemmistoliiton paikallisesta toiminnasta. Luvassa on myös vapaata seurustelua, tutustumista aktiivijäseniin sekä mahdollisuus purkaa vaalitappion aiheuttamia tuntoja!
Nähdään pian!
MITÄ? Tulenkantajanaisten uusien ilta
MISSÄ? Panimoravintola Koulun historianluokassa, Eerikinkatu 18 Turku
KOSKA? maanantaina 10.4. klo 18
MIKSI? Koska nyt jos koskaan tarvitaan joukkovoimaa!


Muut tapahtumat

2022

Tou­ko­kuu

27.05.2022   |   Turku

Ke­vät­ta­paa­mi­nen

Tulkkujen kevättapaaminen, erityisesti uusille jäsenillemme suunnattu illanvietto kauniina loppukevään iltana Mervin kauniissa puutarhassa.

Lue lisää

Syys­kuu

01.09.2022   |   Turku

Graf­fi­ti­työ­pa­ja

Graffitien pitkä historia juontaa juurensa vuosikymmenten taakse Ameriikan mantereelle. Sittemmin ne ovat valloittaneet maailman ja saaneet uusia, osin poliittisiakin sävyjä ja muotoja. Turun taidekontit ovat kaikille kaupunkilaisille tarkoitettuja vapaasti käytettäviä pintoja katutaiteen tekemiseen. Tulenkantajanaiset kokoontuu yhteisten tilojen, kaupunkitaiteen ja pintojen haltuunoton äärelle.

Lue lisää

25.09.2022   |   Turku

Tul­kut Va­sem­mis­ton syys­ko­kouk­ses­sa

Tulenkantajanaiset Turun Vasemmistoliiton syyskokouksessa 25.9.2022. Saimme kaikki ehdokkaamme läpi! Varapuheenjohtajana jatkaa Mervi Uusitalo-Heikkinen ja kunnallistoimikuntaan valittiin Katja Niemi, Milla Ryytty sekä Marianne Uusaho.

Lue lisää

2023

Hel­mi­kuu

11.02.2023   |   Turku

Eriar­vois­tu­va kou­lu

Eriarvoistuva koulu. Miten puuttua oppimiserojen kasvuun? Keskustelua Suomen koulutuspolitiikan suunnasta! Mukana keskustelemassa opetusministeri Li Andersson, luokanopettaja ja eduskuntavaaliehdokas Mervi Uusitalo-Heikkinen ja kasvatustieteen professori (koulutuspolitiikka) Piia Seppänen, Turun Yliopisto.

Lue lisää

Maa­lis­kuu

18.03.2023   |   Turku

Lu­ku­tai­to – kan­sa­lai­sen tär­kein tai­to!

Lukutaito - kansalaisen tärkein taito! -keskustelutilaisuudessa käsitellään luku- ja kirjoitustaitoa sivistyksen ja taiteen, osallisuuden ja demokratian näkökulmista.

Lue lisää